Kancelářská technika

Prodej a pronájem kancelářské techniky

Develop Ineo 258

Jako autorizovaný partner DEVELOP na úrovni GOLD, nabízíme komplexní služby a řešení v oblasti  tiskového prostředí, jak pro jednotlivce, tak pro velké společnosti. Naším cílem je, vždy najít pro naše zákazníky optimální řešení po stránce kvality a použití vhodného typu kancelářské techniky, tak po stránce ekonomické, tedy s maximálním ohledem na snížení Vašich tiskových nákladů na provoz.

Naše nabídka pokrývá kompletní portfolio od malých stolních zařízení pro domácí použití, přes kancelářské, až po profesionální produkční stroje. Námi dodávané stroje se vyznačují nejenom kvalitou a rychlostí tisku, ale také kompatibilitou se špičkovými softwarovými produkty na zprávu dokumentů ve Vaší firmě, což opět vede k zefektivnění Vaší práce a úsporu financí.

Nabídka našich služeb se neomezuje jenom na region Zlínského kraje, ale naše služby nabízíme v rámci celé České republiky. Naše smluvní servisní střediska pokrývají rovnoměrně celou naši republiku, díky čemuž jsme schopni garantovat dohodnutou dobu servisního zásahu.