ScanFlow

Použití multifunkčních zařízení s aplikací ScanFlow je ten nejjednodušší způsob, jak všem svým zaměstnancům zpřístupnit možnost převodu papírových dokumentů do Wordu nebo Excelu. A to aniž by museli použít jakoukoliv další aplikaci, nebo zvláštní, pro tyto účely určený přístroj. Již vytištěné dokumenty tak lze snadno upravovat bez nutnosti pracného přepisování, a to pomocí zařízení, které je v kanceláři denně používáno.

Převod dokumentů a vizitek

Nejzajímavější vlastností ScanFlow je schopnost převádět papírové dokumenty do jejich editovatelných formátů. Díky tomu je možné zpracovávat dokumenty, které vám byly zaslány v papírové podobě, je možné např. citovat část z textu dokumentu bez nutnosti časově náročného přepisování nebo je např. možné část textu korigovat a následně dále zpracovat, není problém upravit chybný údaj v tabulce nebo opravit gramatickou chybu, i když se jedná o tištěný dokument bez elektronického originálu. Navíc je tato funkce zprostředkovaná přístrojem, který uživatelé využívají dennodenně, mimo jiné i jako skenovací zařízení. Proto je použití ScanFlow velice intuitivní a přirozené. Papírové obchodní vizitky lze jednoduše naskenovat a kontakty naimportovat do adresáře MS Outlook nebo mobilního telefonu.

Vstup dokumentů nejen přes multifunkční zařízení

Vstup i výstup e-mailem

Přišel vám dokument elektronickou poštou a přijde vám nesmyslné jej tisknout a pak znovu skenovat? Samozřejmě! Můžete přímo prostřednictvím emailu zasílat požadované dokumenty k převedení do ScanFlow, které vám obratem zašle převedené dokumenty v požadovaném formátu zpět.

HotFolder

Máte mnoho již naskenovaných dokumentů v počítači z dřívějška? Nevadí, můžete použít tzv. hotfolder. Neboli složku, do které nahrajete všechny dokumenty, které požadujete zpracovat a Scanflow si je automaticky vezme a převede do definovaného formátu.

Scanflow workflow

Výhody

Uživatele nadchne

  • výrazné usnadnění práce díky odstranění pracného a časově náročného přepisování papírových dokumentů,
  • intuitivní ovládání, pomocí něhož jsou tištěné dokumenty převedeny do Wordu, Excelu, PowePointu či PDF jedním dotykem,
  • vstřícnost aplikace, kdy není nutné ovládat další aplikace a zařízení a učit se pracovat s jinou technikou, než která je dennodenně používána,
  • vysoká rychlost zpracování, kdy výsledné soubory jsou doručovány do e-mailu či datového úložiště během několika sekund,
  • převod dokumentů prostřednictvím emailu nebo jednoduché uložení obchodních vizitek v MS Outlook nebo v mobilním telefonu.

IT správce uvítá

  • jednoduchou centrální správu bez ohledu na velikost řešení,
  • možnost tvorby individuálních workflow a jejich napojení na další systémy organizace,
  • podporu Active Directory a LDAP,
  • propojení s adresářovými službami, které zjednodušuje administraci uživatelů,
  • zpřístupnění rozpoznávání textu uživatelům bez nutnosti rozšiřování strojového parku v kancelářích,
  • podporu emailových protokolů na vstupu i výstupu.