Akce

Akční leták

OTESTUJ SI MĚ !

Jak to funguje?

Naše firma se snaží, aby výběr tiskového zařízení seděl přímo na míru a tisk byl bez starostí.
Stačí nás kontaktovat a my Vás vším provedeme.

 

Půjčte si tiskové zařízení na měsíc zdarma a na vlastní kůži zjistíte, jak je tisk s námi jednoduchý.

 

Naše tiskárny jsou chytré a v případě potřeby nás včas upozorní na docházející spotřební materiál, který následně dodáme v rámci našich služeb.

 

Pokud se objeví jakákoliv závada, zavoláte a my vše vyřešíme.

Neváhejte nás kontaktovat telefonicky nebo emailem na develop@arles.cz

Co získáte ?

Akční kupón

Poradenství při výběru
Nevíte si rady? Rádi Vás přivítáme u nás na showroomu, kde u dobré kávy nebo čaje Vám názorně představíme různé druhy tiskových zařízení a jejich možnosti.

Test přímo ve Vašem provozu
Máte zájem si vybranou tiskárnu otestovat ve Vašem provozu? Žádný problém, tiskárnu Vám na test zapůjčíme a naistalujeme přímo u Vás.

Nabídka přímo na míru
Naše nabídka bude přímo ušitá Vašim tiskovým potřebám, tak abyste neplatili za nic, co nepotřebujete.

Konkurenční srovnání
Zdají se Vám aktuální náklady na tisk vysoké? Rádi připravíme naši nabídku, kterou si můžete porovnat s Vašimi stávajícími náklady.

Vlastní zkušenost
Z vlastní zkušeností víme, že čas je velmi cenná komodita. Proto ho neztrácejte zdlouhavým hledáním, studováním různých parametrů při výběru tiskárny a obraťte se na naše specialisty. Ušetříte tím také i peníze.

Co potom?

 

Možnost koupě nebo pronájmu
Pronájem nebo koupě? U obou variant můžete mít tisk bez starostí. Budete chtít tiskové zařízení do osobního vlastnictví? I zde můžete uzavřít servisní smlouvu. V případě pronájmu je smlouvu možné uzavřít na dobu určitou i neurčitou.

Servisní smlouva
Tiskárnu chcete mít ve svém vlastnictví, ale bojíte se vysokých nákladů na servis? Na to máme také řešení v podobě servisní smlouvy. Po celou dobu naší smluvní spolupráce, máte jasně dané podmínky, za kterých plníme servisní povinnosti a vy nezůstanete bez možnosti tisku. Ušetříte čas i peníze.

Velkou výhodou je záruka na zařízení, která trvá po celou dobu smluvního vztahu.

Záruka po dobu trvání smlouvy
Na zařízení je poskytována záruka po celou dobu trvání smlouvy. Nečekají Vás žádné další výdaje (opravy, nákupy náhradních dílů, tonerů, hledání servisu, hlídání záruky) mimo stanovené ve smlouvě. Smluvně garantovanou dobu servisního zásahu – nikdy nezůstanete bez možnosti tisku, v případě neopravitelnosti zařízení u Vás, je Vám zapůjčeno náhradní zařízení stejné kategorie. Technická podpora po celou dobu trvání smlouvy.

Bezstarostný tisk
Potřebujete se věnovat jiným věcem ve firmě nebo v podnikání? Žádný problém. O vše se postaráme a Vy pouze tisknete. Jediná starost bude, aby tiskárna měla dostatek papíru. Platba jen za služby, které skutečně využijete.

 

Kontaktní formulář